Unt 80% grăsime

Unt 80% grăsime

Forma de prezentare: pachet 200g, vrac la kg

Produs lactat în care componenta de bază este grăsimea laptelui min. 80%, se obţine prin baterea smântânii. Untul are valoare nutritivă şi energetică mare, datorită compoziţiei grăsimii laptelui uşor de asimilat (peste 95%). Valoarea energetică ridicată a untului 720Kcal/100g îl impune ca un aliment indispensabil pentru cei care prestează muncă fizică intensă. Asocierea untului cu alimente bogate în vitamine din grupul B şi vitamina C permite introducerea lui în cantităţi mari în raţii, fără pericolul de a provoca creşterea colestelrolului.

Cu toate că industria sofisticată a încercat şi a găsit alternativă pentru unt, untul rămâne un produs important al bucătăriei româneşti şi nu numai.

Încercaţi untul Sanlacta şi veţi vedea ce înseamnă tradiţie şi gust.