Smântână dulce pentru frişcă

Smântână dulce pentru frişcă

Forma de prezentare: pahare de 200g; la găleată de 10kg

Produsul este obţinut prin smântânirea laptelui de vacă, urmărită de pasteurizarea smântânii dulci rezultate şi normalizarea la 32% conţinut de grăsime. Celebra „Frişcă” este un produs foarte direct în utilizare.

Astfel:

  • Adăugată ca atare la gătit contribuie la savoarea unor sosuri fără de care o bucătărie care se respectă nu se poate exprima.
  • „Bătută”, de data aceasta la propriu, cu telul manual sau mai modern, cu cel electric, participă cu suavitate dar cu dârzenie la torturi, savarine, noul cremeş, etc.
  • Mai la urmă dar nu ca ultimă posibilitate, este de a fi adăugată în stare naturală, dar în cantităţi mici, în cafeaua „de dimineaţă”. Catifelarea ei mai „taie din tăria cafelei” şi de aceea spaniolii numesc cafeaua cu puţină frişcă „caffe cartado” adică „tăiată”.

Mod de utilizare:

Pentru prăjituri:

  • Se mixează la o temperatură de max. 2º C
  • La final se adaugă zahăr după gust

Pentru sosuri şi gătit:

  • Se utilizează în stare lichidă

A se păstra la: +2..+4º C